Cadeau

Cadeau

Wil u een vriend, een klant,... aan onze tafel uitnodigen?

Verrassen, ontroeren, zin geven en plezier doen, koken met hart en ziel en warm verwelkomen, … dat en nog veel meer, betekent het om aan een van de tafels van Le Coq aux Champs te worden uitgenodigd. U kan iemand uitnodigen die u dierbaar is, een vriend, een klant… De uitnodigingen blijven zes maanden geldig en kunnen naar wens worden gepersonaliseerd.

Le coq aux champs :
un livre de recettes

240 pagina’s… om van te smullen. Een boek voor jou en van jou. Met prachtige foto’s van Jean-Pierre Gabriel en zijn begeleidende tekst over Le Coq aux Champs, de seizoenen, producten en smaken. Het boek bevat 171 lekkere en toegankelijke recepten en bereidingen die typisch zijn voor Le Coq aux Champs: variaties op een recept of groente, basissen en tips, verhalen die je zin geven om achter het fornuis te gaan staan en advies voor een geslaagd resultaat. Ik hoop dat mijn kookboek helemaal het jouwe wordt. Een boek dat inspireert, vertelt en leeft… in jouw keuken!
LE COQ AUX CHAMPS Un Livre de Recettes van Christophe Pauly. Foto’s van Jean-Pierre Gabriel. Renaissance du Livre. 19×23,5cm.