Menu
Catherine en ik stelden ons het restaurant voor als een tijdloze bubbel, levendig, spontaan en warm. Een culinair huis van gastronomische hoogstandjes, passie en emotie. Ons ambitie is om je het beste van onszelf te geven om het je naar de zin te maken.
Samen met ons team hebben we een reeks ervaringen bedacht die zijn geïnspireerd op het seizoen, de zee, het land, onze producenten, onze reizen en onze identiteit.
Om ervoor te zorgen dat uw ervaring zo aangenaam mogelijk is, vragen we u om ons aan het begin van uw maaltijd te informeren over eventuele allergieën of intoleranties en te kiezen voor hetzelfde aantal gangen per tafel.
We wensen je veel plezier met je bezoek.
Catherine, Christophe en het hele team.
Menu’s worden geserveerd voor de hele tafel – wijzigingen in het menu moeten aan het begin van de maaltijd worden aangevraagd en kunnen een toeslag tot gevolg hebben.
Collection potagère – Tomates D’Aurélien Ricaud 35€
Noire de Crimée – Cerises – Burrata…
Green Zebra – Thym citron – Sorbet Coeur de boeuf…
Brioche feuilletée…
Homard au feu de bois 52€
Aigre-doux d’aubergines – Beurre rouge – Olives – Xérès
Saumon demi-sel 38€
Crème crue – Girolles – Petits pois – Verveine
(Avec 10 gr de caviar Osciètre supplément de 20€)
Langoustines Royales en deux services 70€
Signature: concombre – Crème aigre – Caviar Osciètre – Anguille fumée
Grillée : dashi – Furikaké…
Part de poisson du jour «Mer du Nord» 42€
Poireaux- Algues – Huîtres – Béarnaise
Boeuf Wagyu A5+ 90€
Asperge de Stephane Longlune – Truffe conservée – Panisse…
Les parures en tartare au caviar Osciètre
Noix de ris de veau croustillante 48€
Asperges – Rhubarbe – Echalotes – Citron – Angostura
Chèvre frais et affiné 20€
Pastèque cuisinée comme un steak – Tagette
La fraise du Condroz – Rhubarbe à la coque… 20€
Café glacé – Glace au café blanc 20€
Dame blanche turbinée minute… 20€
Baba au rhum – Ananas – Vanille… 20€
Intro…
Cromesquis de foie gras
Tartelette piperade – Anchois – Fêta
Catch of the day …
Collection potagère – Tomates D’Aurélien Ricaud
Noire de Crimée – Cerises – Burrata…
Green Zebra – Thym citron – Sorbet Coeur de boeuf…
Brioche feuilletée …
• Homard au feu de bois
Aigre-doux d’aubergines – Beurre rouge – Olives – Xérès
Saumon demi-sel
Crème crue – Girolles – Petits pois – Verveine (Avec 10 gr de caviar Osciètre supplément de 20€)
Boeuf Wagyu A5+
Asperge de Stephane Longlune – Truffe conservée – Panisse…
Chèvre frais et affiné
Pastèque cuisinée comme un steak – Tagette (En remplacement du dessert 12€ / En supplément 20€ – Le verre de vin adapté 10€)
La fraise du Condroz – Rhubarbe à la coque…
Le Peps…
Bonbon violette
Petit chou chocolat Guanaja …
Menu de saison en 4 services 90€ p.pers
La sélection de 4 verres de vin en accord 40€ – Sans alcool 32€
• Menu de saison en 5 services 115€ p.pers
La sélection de 5 verres de vin en accord 50€ – Sans alcool 40€
Le vendredi soir nous proposons uniquement le menu de saison •
Uniquement le midi
Intro…
Cromesquis de foie gras
Tartelette piperade – Anchois – Fêta
Catch of the day …
Collection potagère – Tomates D’Aurélien Ricaud
Noire de Crimée – Cerises – Burrata…
Green Zebra – Thym citron – Sorbet Coeur de boeuf…
Brioche feuilletée …
ou
Saumon demi-sel
Crème crue – Girolles – Petits pois – Verveine (Avec 10 gr de caviar Osciètre supplément de 20€)
Part de poisson du jour « Mer du Nord »
Poireaux- Algues – Huîtres – Béarnaise
ou
Agneau au feu de bois
Asperge de Stephane Longlune – Truffe conservée – Panisse …
Chèvre frais et affiné
Pastèque cuisinée comme un steak – Tagette
(Fromage en remplacement du dessert 12€ // En supplément 20€ – Le verre de vin adapté 10€)
La fraise du Condroz – Rhubarbe à la coque …
Le Peps…
Bonbon violette
Petit chou chocolat Guanaja …
–
Menu de la semaine 60€ p.pers
La sélection de 3 verres de vin en accord 30€ – Sans alcool 24€