Menu
Catherine en ik stelden ons het restaurant voor als een tijdloze bubbel, levendig, spontaan en warm. Een culinair huis van gastronomische hoogstandjes, passie en emotie. Ons ambitie is om je het beste van onszelf te geven om het je naar de zin te maken.
Samen met ons team hebben we een reeks ervaringen bedacht die zijn geïnspireerd op het seizoen, de zee, het land, onze producenten, onze reizen en onze identiteit.
Om ervoor te zorgen dat uw ervaring zo aangenaam mogelijk is, vragen we u om ons aan het begin van uw maaltijd te informeren over eventuele allergieën of intoleranties en te kiezen voor hetzelfde aantal gangen per tafel.
We wensen je veel plezier met je bezoek.
Catherine, Christophe en het hele team.
Menu’s worden geserveerd voor de hele tafel – wijzigingen in het menu moeten aan het begin van de maaltijd worden aangevraagd en kunnen een toeslag tot gevolg hebben.
Collection potagère 30€
Asperges de Stéphane Longlune – Verveine – Kumquat
Gambero Rosso di Mazara 48€
Piquillos – Aigre-doux d’aubergine – Jus des têtes – Safran
Langoustines du Guilvinec en deux préparations 75€
Signature : concombre – Crème aigre – Anguille fumée – Caviar Osciètre
Grillée: asperge verte – Beurre de truffe
Catch of the day «Goût de montagne» 40€
Girolles – Morilles – Fleur de génépi
Part de turbot 6+ 65€
Béarnaise ou hollandaise – Frites – Salade
Veau fermier 50€
Béarnaise ou hollandaise – Frites – Salade
Agneau de lait des Pyrénées « Axuria » 60€
Filet au feu de bois – Le ris laqué – Dim sum – Tomates d’Aurélien Ricaud
Boeuf Wagyu A5+ 95€
Rôti au sautoir – Sauce au malt
Parures en tartare au caviar Osciètre
Comté août 2022 20€
Cuisiné en mousseline – Poire – Noisettes – Vin jaune Affiné – Cerises du Nord
Fraises de Seny 20€
Crues – Cuites – Glacées – Crème catalane
Café glacé – Glace au café blanc 20€
Dame blanche 20€
Glace turbinée minute – Sauce au chocolat Guanaja – Crème fleurette
Baba au rhum 20€
Minestrone de fruits exotiques – Sorbet coco
Fine tarte aux pommes 20€
Caramel au beurre – Glace vanille
Intro…
Radis-beurre – Soja – Ponzu
Cromesquis de foie gras
Royale de haddock – Soupe de pomme de terre – Truffe conservée
Collection potagère
Asperges de Stéphane Longlune – Verveine – Kumquat
• Gambero Rosso di Mazara
Piquillos – Aigre doux d’aubergine – Jus des têtes – Safran
Catch of the day «Goût de montagne»
Girolles – Morilles – Fleur de génépi
Veau fermier
Filet au feu de bois – Le ris laqué – Dim sum – Tomates d’Aurélien Ricaud
Comté août 2022
Cuisiné en mousseline – Poire – Noisettes – Vin jaune // Affiné – Cerises du Nord
(En remplacement du dessert 12€ / En supplément 20€ – Le verre de vin adapté 11€ – Sans alcool 9€)
Fraises de Seny
Crues – Cuites – Glacées – Crème catalane
Peps: oseille – Yaourt – Meringue aux herbes
Madeleine chaude vanille
Bonbon violette
« Ajoutez le plat signature du chef à votre menu »
Langoustine du Guilvinec : concombre – Anguille fumée – Caviar osciètre
(Suppl. de 30€ – Le verre de vin en accord 11€ – Sans alcool 9€)
Menu de saison en 4 services 95€ p.pers
La sélection de 4 verres de vin 44€ – Sans alcool 36€
• Menu de saison en 5 services 125€ p.pers
La sélection de 5 verres de vin 55€ – Sans alcool 45€
Le vendredi soir nous proposons uniquement le menu de saison •
Uniquement le midi
Intro…
Radis-beurre – Soja – Ponzu
Cromesquis de foie gras
Royale de haddock – Soupe de pomme de terre – Truffe conservée
Collection potagère
Asperges de Stéphane Longlune – Verveine – Kumquat
ou
Fleur de courgette farcie d’une fine farce de langoustines
Haricots – Piquillos – Soja
Catch of the day «Goût de montagne»
Girolles – Morilles – Fleur de génépi
ou
Veau fermier
Filet au feu de bois – Le ris laqué – Dim sum – Tomates d’Aurélien Ricaud
Comté août 2022
Cuisiné en mousseline – Poire – Noisettes – Vin jaune // Affiné – Cerises du Nord
(En remplacement du dessert 12€ // En supplément 20€ – Le verre de vin adapté 11€ – Sans alcool 9€)
ou
Fraises de Seny
Crues – Cuites – Glacées – Crème catalane
Peps: oseille – Yaourt – Meringue aux herbes
Madeleine chaude vanille
Bonbon violette
« Ajoutez le plat signature du chef à votre menu »
Langoustine du Guilvinec : concombre – Anguille fumée – Caviar osciètre
(Suppl. de 30€ – Le verre de vin en accord 11€ – Sans alcool 9€)
–
Menu de la semaine 68€ p.pers
L’accord vin 35€ – Sans alcool 27€